Ankara'da Deprem Son Dakika Afad

Ankaranın Çubuk ilçesinde 38 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Öte yandan Kandilli Rasathanesi depremin.


Son Dakika Haberi Ankara Da Korkutan Siddetli Deprem Afad Ve Kandilli Den Ankara Depremi Sonrasi Aciklamalar Art Arda Geldi Son Dakika Haberler

AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler verilerinden elde edilen bilgiye göre Ankarada 45 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Ankara'da deprem son dakika afad. AFADdan alınan bilgiye göre saat 2253te merkez üssü Ankaranın Kalecik ilçesi olan 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. AFADın açıkladığı son dakika haberine göre Vanda saat 1805te 41 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 703 kilometre derinliğinde.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet. Son Dakika Haberi. İşte 18 Ekim 2021 son dakika deprem haberleri Haftanın ilk gününde meydana gelen depremler Kandilli Rasathanesi ile AFADın son depremler listesinde yerini aldı.

Ankarada meydana gelen ilk depremin büyüklüğü 38 olarak açıklanırken 0654teki depremin büyüklüğü 45 olarak. 12112021 - 1228 Güncelleme. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Karaisalı ilçesi olarak belirlediği deprem saat 0906da meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre saat 2043te merkez üssü Konyanın Meram ilçesinde 51 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 2546 kilometre derinliğindeki deprem Karaisalının yanı. AFADdan yapılan açıklamada ise depremin büyüklüğü 47 olarak duyuruldu.

Deprem İstanbul ve çevresinde de hissedildi. Zeminden 1061 kilometre derinlikteki deprem Konya ve ilçelerinin yanı sıra Ankara Afyonkarahisar Isparta Antalya Aksaray ve Karamandan da hissedildi. Ankara Valisi Vasip Şahin Şu ana kadar Kalecik Kaymakamlığına ve Valiliğimize.

İki kurumun paylaştığı verilere göre Muğla Akdeniz Ege Denizi Aksaray Manisa Ankara Balıkesir ve Boluda hafif çaplı depremler gerçekleşti. Muğlanın Datça ilçesi açıklarında 42 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Bakan Kurum da.

AFADda yer alan habere göre. Ankara Valisi Şahin can veya mal kaybı bilgisi almadıklarını açıkladı. Düzcede deprem son dakika.

12112021 - 1253 ABONE OL. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı Erzurumda deprem meydana geldiğini duyurdu. Alınan bilgilere göre paniğe neden olan depremde henüz bir olumsuzluk bildirilmedi.

AFAD verilerine göre bu saat 0654te merkez üssü Ankaranın Akyurt ilçesi olan 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 20 Ekim 2021 1843. Saat 0912 civarlarında Akyurt merkezli 36 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

AFAD tarafından yapılan son dakika açıklamasında Ankara. Ankarada saat 0801de 38 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 10 25 50 100.

Deniz yüzeyinin 3730 kilometre derinliğinde 42 büyüklüğünde meydana gelen depremin merkez üssünün Datça. Erzurumun Aşkale ilçesinde 35 büyüklüğünde. İlçede dün de 33 büyüklüğünde deprem olmuştu.

Ankarada çevre illerden de hissedilen 45 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Son depremler Kandilli verilerine göre. Son dakika deprem verilerine göre.

Ankarada korkutan deprem. Denizli Honazda üst üste depremler meydana geldi. AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler Düzcede 52 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının AFAD internet sitesinde yer alan bilgiye göre deprem saat 0225te Akdenizde kaydedildi. Manisanın ardından Ankarada depremle sarsıldı. AFADdan son dakika deprem açıklaması geldi.

Son Dakika Güncel Haberler - SON DEPREMLERKandilli Rasathanesi son dakika Akdenizde meydana gelen deprem bilgilerini yayımladı. Vasip Şahin ve Mansur Yavaştan art arda açıklamalar Ankarada 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Abone Ol Haber Merkezi 20 Ekim 2021 1810 Son Güncelleme.

12 Kasım AFAD KANDİLLİ son depremler listesi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığının merkez üssünü Adananın Karaisalı ilçesi olarak açıkladığı deprem saat 1017de meydana geldi. AFADın son dakika açıklamasına göre saat 1404te merkez üssü Kütahyanın Altıntaş ilçesi olan 50 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Deprem endişesi yaşayan vatandaşlar Türkiyede meydana gelen son depremler listesini araştırıyor. Merkez üssünün Akyurt olduğu. AFADın verilerine göre Ankaranın Kalecik ilçesinde 45 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Malatyada 47 büyüklüğünde deprem. Ankarada 38 büyüklüğünde deprem. Ankaradan son dakika deprem haberleri peş peşe gelmeye devam ediyor.

Son dakika haberi Malatyada 5 büyüklüğünde deprem Malatyanın Pütürge ilçesinde saat 1219da 5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Adanadaki Depremin Detayları.


Son Dakika Haberleri Ankara Mamak Ta Deprem Oldu 20 Agustos 2019 Sali Afad Kandilli Rasathanesi Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Son Dakika Ankara Da Deprem Oldu Afad Acikladi


Ankara Da 4 5 Buyuklugunde Deprem Videosunu Izle Son Dakika Haberleri


Son Dakika Korkutan Haber Ankara Da Bir Deprem Daha Oldu Afad Ve Kandilli Son Depremler Bilgisi Son Dakika Haberler


Son Dakika Ankara Da Korkutan Deprem 28 Haziran Kandilli Ve Afad Son Depremler Takvim


Son Dakika Ankara Da Korkutan Deprem Kandilli Rasathanesi Afad Son Depremler Takvim


Son Dakika Haberi Ankara Da Korkutan Siddetli Deprem Afad Ve Kandilli Den Ankara Depremi Sonrasi Aciklamalar Art Arda Geldi Son Dakika Haberler


Son Dakika Haberleri Ankara Akyurt Ta Deprem Meydana Geldi Ankara Buyuksehir Belediyesi Akom Dan Aciklama Artcilar Oldu 28 Haziran 2019 Cuma Kandilli Rasathanesi Afad Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Son Dakika Ankara Da Deprem 10 Ocak Ankara Depremi Siddeti


Son Dakika Ankara Da 4 5 Buyuklugunde Deprem Son Dakika Haberleri Internet


Son Dakika Ankara Da Deprem Kirikkale Ve Cankiri Da Da Hissedildi Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Son Dakika Yasam Haberleri


Ankara Da Deprem Mi Oldu Kandilli Afad Son Dakika Deprem Verileri En Son Depremler 27 Mayis Gundem Haberleri


Ankara Da Deprem


Ankara Deprem Haberleri Son Dakika Ankara Deprem Haber Guncel Gelismeler


Son Dakika Haberleri Ankara Da Deprem Oldu 20 Agustos 2019 Kandilli Rasathanesi Afad Son Depremler Haberi Son Dakika Haberleri


Ankara Deprem Haberleri Son Dakika Ankara Deprem Haber Guncel Gelismeler


Son Dakika Istanbul Ve Ankara Depremle Sallandi Istanbul Da 3 1 Ankara Da 3 9 Siddetinde Deprem Son Depremler Listesi Son Dakika Yasam Haberleri


Son Dakika Ankara Da Korkutan Deprem Cankiri Karabuk Kirikkale Ve Kastamonu Da Hissedildi Afad Ve Kandilli Rasathanesi Son Depremler Listesi Burada Son Dakika Yasam Haberleri


Son Dakika Afad Duyurdu Ankara Da Deprem Son Depremin Merkez Ussu Ve Buyuklugu Belli Oldu

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here